ISOLMASS®

Proizvod Trocellen ISOLMASS ®  idealno je ekološko rešenje za izolaciju od zvukova i šumova koji se prenose kroz vazduh ili prigušenja buke koja se rasprostire vibracijama kroz metalne delove konstrukcije,zidove,podne obloge,poklopace kabine motornih vozila u industriji i transportu u celini.

Opis proizvoda

Proizvod  za zvučnu izolaciju na bazi polimera i mineralnih punila.To je teška masa za univerzalnu primenu za zvučnu izolaciju metalnih konstrukcija,fiberglasa ,plastike,iverice ili cigle.Može  se koristiti samostalno ili kao kombinacija u višeslojnim omotačima sa penastim materijalima ili poroznim mineralnim i sintetičkim vlaknima.Proizvod je ekološki. Ne sadrži bitumen,halogen i toksične ili opasne materije po ljudsko zdravlje i životnu sredinu.

Vatro otporna verzija: teška masa aditivirana vatro otpornim sredstvom.  Formula ove izolacije je pravljena za aplikacije čiji bezbednosni standardi zahtevaju odličnu reakciju na vatru prema standardima  Euro classe, ISO 3795, UL 94 e CEN/TS  , sa niskom toksičnošću  i gustinom dima.

PREDNOSTI  ISOLMASS®    

  • Zvučna izolacija-prigušenje vibracija-efikasnost sa malom debljinom  
  • Netoksičan  
  • Ne sadrži olovo                                                                                                  
  • Dug životni vek, nema uticaja vlage i ne oslobađa plastifikatore

 Ova izolaciona masa je težine 4 kg/m2 .  

Za detalje idi na  http://mas-promet.com/web_pages.php?r=12 

 

VIDI LISTU ZATVORI